cond

Веб-страницата www.tiandeprodukti.com е онлајн продавница која нуди козметика и производи за нега на целото тело за нарачка на интернет. Веб-страницата обезбедува информации, можност за онлајн нарачка, купување и снабдување на производи и аксесоари за нив.

Овие општи одредби и услови обезбедуваат информации за корисниците за нивните права, ограничувања и одговорности при користење на информациите и услугите на веб-страницата. Секој корисник кој работи со веб-страницата е обврзан со правилата на овие услови и услови од моментот кога ќе влезат на веб страната додека не ја напуштат веб-страницата.

www.tiandeprodukti.com го задржува правото да ги менува условите без претходна најава.

УСЛОВИ ЗА НАРАЧКА И КУПУВАЊЕ

Нарачка може да се направи од различни категории во онлајн продавницата каде што има производи. Секој производ има краток опис.
Наведената цена е за еден производ во денари и вклучува ДДВ. Цената за достава не е вклучена во цената на производот.
При нарачувањето, корисникот треба да ги специфицира основните параметри што ги бара тој, според опциите дадени во онлајн продавницата. Корисникот мора да го наведе името, адресата, телефонот и електронската пошта за да ја потврди нарачката што ја направил. Ова е единствениот начин да се започне постапката. Неуспехот да се пополнат полињата за повратни информации или да се објават неточни, нецелосни или лажни информации не ја обврзуваат компанијата со достава на нарачката.
Корисникот се обврзува да ја потврди или одбие нарачката што ја направил, како и да ги разјасни сите детали за нарачката, откако консултантот www.tiandeprodukti.com контактирал со него по телефон или преку е-пошта.

Корисникот потврдува дека тој или таа ја прифаќа комуникацијата електронски како еквивалент на информациите пренесени на хартија или вербално на телефонот.
Со кликнување на копчето “Стави во кошничка”, корисникот извршува дејство кое претставува волја, обврзувајќи го за договорот – него (корисникот) и www.tiandeprodukti.com соодветно на условите опишани во овој документ од Законот за заштита на потрошувачите и трговија (ЗЗПТ).

УСЛОВИ ЗА ДОСТАВУВАЊЕ – ПРЕДЛОГ!

По испраќањето на вашата нарачка, консултантот info (at) tiandeprodukti.com се поврзува со корисникот по телефон или e-mail, во работното време на фирмата, за да ги потврди, откаже или измени избраните производи, адреса или датум на испорака.Испораката е во следниот работен ден, а доставувањето во рок од два до три работни денови. Трошоците за транспорт на производите и вредноста на надомест за откупот се на сметка на корисникот.Информации во врска со статусот на вашата нарачка корисникот ќе добие автоматски, на посочениот од него, e-mail.

ОДГОВОРНОСТИ

Онлајн продавницата на www.tiandprodukti.com не е одговорна за потрошување на количините на нарачаните производи, како и во случај на задоцнување на пратката од компанијата која врши достава. Ако не можете да го нарачате саканиот производ или ако пратката е одложена, ќе бидете известени по телефон или е-пошта, ако е можно ќе ви бидат понудени алтернативни производи.

НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ

Сите производи се испраќаат со компанијата за достава со која работи www.tiandeprodukti.com. Производите се испраќаат во рок од два до три работни дена. Ако налогот е направен за време на државните празници или непосредно пред нив, пратката ќе се изврши на првиот официјален работен ден.
Надвор од територијата на Република Северна Македонија, ќе се наплаќа дополнителен надомест. Тоа ќе зависи од земјата на испраќање.

www.tiandeprodukti.com моментално нуди начин на плаќање при достава.
Компанијата за достава ја доставува вашата нарачка на адресата или до најблиската канцеларија на транспортната компанија и вредноста на налогот се плаќа на курирот или во канцеларијата на добавувачот по приемот.

Последна промена 06.07.2020