fbpx

Јапонска ракавица за бањање

570,00 ден

Достигнува насекаде! Ексфолирачката ракавица нежно ја чисти кожата и го зголемува ефектот на гелот за туширање и другите производи за нега на тело. Нуди прекрасна масажа, помага да се подобри клеточниот метаболизам и се бори против целулитот. Лесна за оддржување и одлична за патување.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Достигнува насекаде!

Ексфолирачката ракавица нежно ја чисти кожата и го зголемува ефектот на гелот за туширање и другите производи за нега на тело. Нуди прекрасна масажа, помага да се подобри клеточниот метаболизам и се бори против целулитот.

Лесна за оддржување и одлична за патување.