fbpx

Чај Тибетски збир

680,00 ден

Го зајакнува имунолошкиот систем, одличен помага на организмот да се снабди со енергија и сила! Тој е добра превенција против формирањето на камења во бубрезите и жолчката, помага во разградувањето на веќе формирани камења.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Го зајакнува имунолошкиот систем, одличен помага на организмот да се снабди со енергија и сила! Тој е добра превенција против формирањето на камења во бубрезите и жолчката, помага во разградувањето на веќе формирани камења.

Подготовка:

Една филтер кесичка во чаша 200мл вода.
Потребно е да отстои 10 до 15 минути, потоа се пие.
За возрасни конзумирањето може да биде 2 пати на ден за време на јадење.
Конзумирање: 3-4 недели
Ако имате здравствени проблеми, пред конзумирање се препорачува консултација со лекар.
Не го комбинирајте со лекови.

Контраиндикации:

Индивидулана неподносливост кон некоја од состојките, бременост и доење.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.