fbpx

Хидратантен кармин

357,00 ден

Карминот содржи природен восок, кој создава неверојатен сјаен ефект, ги навлажнува усните и ги заштитува усните од надворешните негативни фактори.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Карминот содржи природен восок, кој создава неверојатен сјаен ефект, ги навлажнува усните и ги заштитува усните од надворешните негативни фактори.