fbpx

Фито средство за здрави заби и свеж здив

646,00 ден

Ослободете се од непријатниот мирис во усната празнина, воспалението на непцата и кариес. Сето ова може да се спречи со една едноставна акција – редовно користете д-р Таига за усна празнина. Благодарение на активните компоненти, тоа ќе ви помогне да го одржите вашиот здив свеж во текот на денот.

Споделете го продуктот

Опис

Ослободете се од непријатниот мирис во усната празнина, воспалението на непцата и кариес.

Сето ова може да се спречи со една едноставна акција – редовно користете д-р Таига за усна празнина.
Благодарение на активните компоненти, тоа ќе ви помогне да го одржите вашиот здив свеж во текот на денот.

Д-р Таига средството обезбедува:

– превенција од кариес и парадентоза;

– борба против бактерии и непријатен мирис;

– свеж здив долго време.

Благодарение на активните компоненти средството ќе ви обезбеди успешна борба со бактериите во усната празнина.