fbpx

Тоник за лице

925,00 ден

Тоник ефикасно ја чисти кожата од вишокот на маснотии, нечистотијата и шминка, и има зголемување на ефикасноста на негата за анти-стареењето на кожата.

Споделете го продуктот

Опис

Тоник ефикасно ја чисти кожата од вишокот на маснотии, нечистотијата и шминка, и има зголемување на ефикасноста на негата за анти-стареењето на кожата. Благодарение на цврстата формула кожата е повеќе хидратирана, со зголемен тон, и кожата изгледа многу помлада