fbpx

Сунѓерот за чистење и масажа

250,00 ден

Сунѓерот за чистење и масажа несомнено ќе стане ваш омилен! Замислете: користејќи го, ќе можете да ја подобрите ефикасноста на дневните постапки повеќе пати! Чисти пори, мека кожа и блескаво лице.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Сунѓерот за чистење и масажа несомнено ќе стане ваш омилен!
Замислете: користејќи го, ќе можете да ја подобрите ефикасноста на дневните постапки повеќе пати! Чисти пори, мека кожа и блескаво лице.

Внимателната масажа што ја обезбедува може да се спореди со нежен пилинг, помагајќи да се подобри циркулацијата на крвта. Резултатот е подобрена боја на лицето, мека и мазна кожа.

Сунѓер е направен од силикон, издржлив материјал, дури и со редовна употреба, ќе трае долго време.