fbpx

Стаклена турпија за нокти Master nails

327,00 ден

Карактеристики: Модерен кристален слој од калено стакло кое нежно ја третира плочката на ноктите. Со само неколку лесни движења ќе ја добиете посакуваната форма а ноктите ќе ви бидат добро негувани со совршен изглед.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Карактеристики:

Модерен кристален слој од калено стакло кое нежно ја третира плочката на ноктите. Со само неколку лесни движења ќе ја добиете посакуваната форма а ноктите ќе ви бидат добро негувани со совршен изглед.