fbpx

Сол за тело-Зелен чај, 380 гр

859,00 ден

Минијатурните честички на солта продираат длабоко во порите на кожата, ги отстрануваат мртвите клетки на епидермисот. Екстрактот од зелен чај ја храни кожата со сите потребни витамини и микроелементи, обезбедува одлична хидратација и потхранување. Овошните киселини ја стимулираат синтезата на колаген.

Споделете го продуктот

Опис

Минијатурните честички на солта продираат длабоко во порите на кожата, ги отстрануваат мртвите клетки на епидермисот. Екстрактот од зелен чај ја храни кожата со сите потребни витамини и микроелементи, обезбедува одлична хидратација и потхранување. Овошните киселини ја стимулираат синтезата на колаген.