fbpx

Регенерирачка крема за стапала од Змиска маст

190,00 ден

Хидрира и ја храни кожата, ја стимулира циркулацијата, ги омекнува кутикулите на нозете. При редовна употреба отстранува габи и напукнување на петите. Наменет е за секојдневна нега. Обезбедува брзо закрепнување и заздравување на кожата, го намалува воспалението, ја омекнува грубо испуканата кожа

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Хидрира и ја храни кожата, ја стимулира циркулацијата, ги омекнува кутикулите на нозете. При редовна употреба отстранува габи и напукнување на петите. Наменет е за секојдневна нега. Обезбедува брзо закрепнување и заздравување на кожата, го намалува воспалението, ја омекнува грубо испуканата кожа.