fbpx

Паста за заби Prodental

1.530,00 ден

Тоа не е само паста за заби, туку совршено средство за орална нега. Пастата ефикасно го отстранува плакот, ги активира метаболичките процеси во парадонтот. Ја нормализира киселината на алкалната рамнотежа во устата, ја спречува појавата на кариес, ги зајакнува непцата, и го намалува крвавењето. Состојќите во пастата грижливо ги чистат забите. Содржи пепитиди, екстракт од камилица, женшен корен, камилица, масло од семки од грозје, масло од ментол.

Споделете го продуктот

Опис

Тоа не е само паста за заби, туку совршено средство за орална нега. Пастата ефикасно го отстранува плакот, ги активира метаболичките процеси во парадонтот. Ја нормализира киселината на алкалната рамнотежа во устата, ја спречува појавата на кариес, ги зајакнува непцата, и го намалува крвавењето. Состојќите во пастата грижливо ги чистат забите.  Содржи пепитиди, екстракт од камилица, женшен корен, камилица, масло од семки од грозје, масло од ментол.