fbpx

Паста за заби – Природна бамбусова сол

450,00 ден

Гелот „Природна бамбусова сол“ е регенеративен гел. Поседува закрепнувачка функција,ги штити забите од заболувања на непцата и крвавење Го спречува создавањето на забен камен и шуплини.

Споделете го продуктот

Опис

Гелот „Природна бамбусова сол“ e регенеративен гел.
Поседува закрепнувачка функција, ги штити забите од заболувања на непцата и крвавење
Го спречува создавањето на забен камен и шуплини.