fbpx

Навлажнувачки тоник – бустер PhytoCode

800,00 ден

Хидратантниот тоник-бустер содржи високо концентрирани амино киселини важни за кожата. Тоа и помага на кожата да се смири, вклучувајќи ги и преосетливите и дехидрирани. Упатство за употреба: Нанесете по чистењето на кожата. Производот се става под крема за лице – дневна или ноќна или под маска.

Споделете го продуктот

Опис

Хидратантниот тоник-бустер содржи високо концентрирани амино киселини важни за кожата. Тоа и помага на кожата да се смири, вклучувајќи ги и преосетливите и дехидрирани.

Упатство за употреба: Нанесете по чистењето на кожата. Производот се става под крема за лице – дневна или ноќна или под маска.