fbpx

Машка долна облека со турмалинови точки

2.423,00 ден

Турмалинот влијае на зачувување на машката енергија како и на бубрезите и мочниот меур.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Кога телото ќе дојде во контакт со турмалинот,
магнетното поле се зголемува – како резултат, се зголемува локалната циркулација на крвта, што помага ефикасно да ги снабдува клетките
со кислород и да ги подобри метаболичките процеси.

ПРИМЕНА:
Долната облека се препорачува да се облекува навечер. Започнете од 10-15 минути на ден,
постепено зголемувајќи го времетраењето на носењето на 8-10 часа (за една ноќ).