fbpx

Маска од океански алги за лице

172,00 ден

Убавината и младешкиот изглед на вашата кожа зависи од нејзиното ниво на хидратација. Дали сте сигурни дека кожата е доволно хидрирана?

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

 Убавината и младешкиот изглед на вашата кожа зависи од нејзиното ниво на хидратација. Дали сте сигурни дека кожата е доволно хидрирана?

– Вклучете ја маската за убавина на океанските алги во вашиот редовен режим за нега на кожата.

– Алгите се едни од најстарите состојки во козметичките производи, но научниците сè уште отвораат сè повеќе придобивки од ова неверојатно растение. Покрај тоа што е совршен навлажнувач, вашата кожа добива и заштита од штетните влијанија на животната средина.

Примена: Ставете ја маската на чисто лице, по 15-20 минути извадете ја и исплакнете го лицето со вода или масирајте додека производот не се апсорбира целосно.

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.