fbpx

Маскара Тианде

773,00 ден

Современиот дизајн обезбедува рамномерно и лесно нанесување насекаде на трепките. Оваа маскара ги прави трепките густи и со луксузен изглед. Не се размачкува и не остава дамки. Се измива многу лесно. Во зависност од ефекот кој сакате да го постигнете нанесете еден или повеќе слоеви, започнувајки од коренот.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Современиот дизајн обезбедува рамномерно и лесно нанесување насекаде на трепките. Оваа маскара ги прави трепките густи и со луксузен изглед. Не се размачкува и не остава дамки. Се измива многу лесно. Во зависност од ефекот кој сакате да го постигнете нанесете еден или повеќе слоеви, започнувајки од коренот.