fbpx

Крем супа со леќа

1.748,00 ден

Крем супата има корисен ефект врз стомакот и лесно се апсорбира од цревата. ,,Мултивитаминските’’ состојки го поддржуваат кардиоваскуларниот систем, ги подобруваат интелектуалните и физичките перформансии и ги надополнува енергетски резерви на организмот.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Крем супата има корисен ефект врз стомакот и лесно се апсорбира од цревата. ,,Мултивитаминските’’ состојки го поддржуваат кардиоваскуларниот систем, ги подобруваат интелектуалните и физичките перформансии  и ги надополнува енергетски резерви на организмот.