fbpx

Крем млеко за тело – Сончеви маслинки

1.255,00 ден

Нежното млеко за тело со екстракт од маслинка се грижи за кожата на телото. Маслиновиот екстракт има благотворно влијание врз кожата, ги храни клетките и го забавува процесот на стареење, а витаминот Е е неопходен антиоксидант. Со својата текстура, млекото брзо се апсорбира, не остава масни траги, ја прави кожата мека и кадифена.

Споделете го продуктот

Опис

Нежното млеко за тело со екстракт од маслинка се грижи за кожата на телото. Маслиновиот екстракт има благотворно влијание врз кожата, ги храни клетките и го забавува процесот на стареење, а витаминот Е е неопходен антиоксидант. Со својата текстура, млекото брзо се апсорбира, не остава масни траги, ја прави кожата мека и кадифена.