fbpx

Крем за лице со крем од кордицепс и жалфија

1.145,00 ден

Веднаш ја храни и хидрира кожата и ја штити од негативни климатски влијанија. Го смирува и подобрува изгледот на кожата, давајќи и свеж изглед, истовремено збогатувајќи ја со хранливи материи. Кремата има двојна заштита и спречува од брзо стареење.

Категории: , ,
Споделете го продуктот

Опис

Веднаш ја храни и хидрира кожата и ја штити од негативни климатски влијанија. Го смирува и подобрува изгледот на кожата, давајќи и свеж изглед, истовремено збогатувајќи ја со хранливи материи. Кремата има двојна заштита и спречува од брзо стареење.