fbpx

Крем гел за туширање “ Пита од јаболка“

433,00 ден

Деликатесот на овошје и прекрасната кремаста смеса на гел ќе и даде на Вашата кожа чувство на вистинска среќа. Светлата и мека пена нежно ја чисти кожата, правејќи ја мазна, мека и со арома на лето.

Споделете го продуктот

Опис

Деликатесот на овошје и прекрасната кремаста смеса на гел ќе и даде на Вашата кожа чувство на вистинска среќа. Светлата и мека пена нежно ја чисти кожата, правејќи ја мазна, мека и со арома на лето.