fbpx

Завој за врат со турмалин

1.734,00 ден

Ја елиминира напнатоста во цервикалниот ‘рбет и областа меѓу плешката.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Ја елиминира напнатоста во цервикалниот ‘рбет и областа меѓу плешката. Го подобрува чувството на замор, го забрзува прилагодувањето со честите промени на местото на живеење и честите летови. Употреба: Ставете влажно марамче околу вратот, фиксирајте го завојот околу вратот. По 15-20 минути ќе ја почувствувате топлината. Може да се користи 1-3 пати на ден за 1-3 часа. Употреба – 3 месеци. По пауза од еден месец, може да се повтори, земајќи го предвид истиот начин на работа. Предупредување! Во областите околу вратот може да се појави црвенило на кожата и чувство на печење. Ова е нормална реакција која ќе исчезне по 3-4 часа од отстранувањето на завојот со турмалин tianDe.

 

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.