fbpx

Арганово масло за коса 100мл.

2.474,00 ден

Производот овозможува длабоко негување на косата. Маслото се апсорбира брзо без трага. Ова е 4-во-1 производ.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Производот овозможува длабоко негување на косата. Маслото се апсорбира брзо без трага. Ова е 4-во-1 производ.

Ја регенерира оштетената коса, ја штити косата од штетни надворешни влијанија, длабоко ја храни и ја навлажнува косата, и овозможува формирање на добро обликувани кадрици. Маслото може да се нанесе на влажна и сува коса без да се плакне.

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.