Главната цел на програмата

Подобрување на одливот на секрет од жолчката и олеснување на црниот дроб и жолчните канали, прочистување на клетките на црниот дроб и активирање на нивното закрепнување, подобрување на секреторната функција на желудникот и панкреасот, корекција на дигестивните процеси, метаболизмот, антиоксидантно дејство.

Препорачано

Секој што се грижи за своето здравје, долговечност и убавина, како и оние кои наоѓаат барем 2-3 од следниве знаци: возраст над 40 години, прекумерна тежина, лоши навики (пушење, злоупотреба на алкохол), голема количина на лекови (особено антибиотици) и контрацептивни средства), проблеми со варењето на храната, горчлив вкус во устата, гадење после јадење мрсна пржена и друга тешка храна, чувство на тежина на левата или десната страна под ребрата, алергии, овенета кожа, рани на почетокот, акни, кожни болести, премногу сува или премногу мрсна кожа, присуство на големи молови, брза контаминација на коса, првут, намалени ментални и физички перформанси, слаб сон, намален вид, раздразливост „жолчка“ природа.

10 дена

“Таблети со екстракт од семе од грозје” – 1 таблета на ден со оброци.
“Таблети со млечен трн и рибофлавин” – 1 таблета на ден со оброци.
20 дена

“Таблети со екстракт од семе од грозје” – 1 таблета на ден со оброци.
“Таблети со млечен трн и рибофлавин” – 1 таблета на ден со оброци.
30 дена

“Таблети со млечен трн и рибофлавин” – 1 таблета на ден со оброци.
“Цитрокалцевит” – 2 таблети на ден со оброци.
Фреквенција на однесување

2 пати годишно, по можност пролет и есен или ако е потребно.

Дополнителни препораки

Пијте 2 литри чиста вода дневно ако нема ограничувања од здравствени причини.
Ако се појават симптоми на криза за чистење (малаксаност, вртоглавица и сл.), Зголемете го внесот на вода (доколку нема здравствени ограничувања) и користете закрпи за детоксикација Master Herb.
Програма за поддршка на црниот дроб (60 дена)