Главната цел на програмата

Активирање на процесите на самопрочистување на организмот, корекција на функциите на црниот дроб, подобрување на варењето, антиинфламаторно, антихистаминско и антиоксидативно дејство.

Препорачано

На секој што се грижи за своето здравје, долговечност и убавина, како и за оние кои наоѓаат барем 2-3 од следниве знаци: луѓе кои живеат во голем град, еколошки неповолен регион или работат во штетно опкружување, штетни навики (пушење , злоупотреба на алкохол), седентарен начин на живот, продолжено изложување на сонце, стрес, неодамнешна операција или траума, операција на крајници, аденом или додаток, пиење нетретирана вода, помалку од 2/3 од количината на овошје и зеленчук во дневната исхрана, земајќи големи количини на лекови, чести и краткорочни респираторни заболувања, присуство на хронични заболувања, течење на носот и кивање без причина, осип и други проблеми со кожата.

45 дена

Основна програма за обновување на клетките

30 дена

  1. „Таблети со екстракт од семе од грозје“  – 1 таблета дневно со оброци.
  2. „Таблети со млечен трн и рибофлавин“  – 1 таблета дневно со оброци.
  3. “Цитрокалцевит”  – 2 таблети дневно со оброци.
  4. „Витамински комплекс со орев“ – 1 таблета дневно за време на оброците. 

Фреквенција на однесување

2-3 пати годишно или доколку е потребно.

Дополнителни препораки

  1. Пијте 2 литри чиста вода дневно ако нема ограничувања од здравствени причини.
  2. Ако се појават симптоми на криза за чистење (малаксаност, вртоглавица и сл.), Зголемете го внесот на вода доколку нема здравствени ограничувања и користете закрпи за детоксикација Master Herb.
Програма за заштита од алергија “Lifeивотот е прекрасен” (75 дена)
Вклучува: Основна програма за обновување на клетките